| 4 dzień bez fajki.. Jakoś tak sam z siebie, mimo tego że paczka leży metr ode mnie:) Czy warto jesc? Czy warto pic? Czy w ogóle warto życ? Dla jakiego celu? Dla jakiej idei? Chyba tylko dlatego, żeby się z Ciebie śmieli... "cyt by Staszczyk";p |
| mój 3;)w ndz wieczorem spaliłam ostatnia fajkę;)miało być na dłużej,ale już dziś wiem ,że chyba jutro znowu się złamię bo będę w towarzystwie palaczy nierzucających;) ...I want to be on the top of your list... |
| Świetnie Lazur, jak byście w zeszłym tygodniu tak nie jarali to może i ja bym nie zaczęła znów : p 2 miesiące... '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| W ogóle to nie wiem jak można palic fajki przed południem, a z samego rana to całkiem dla mnie samobójstwo:P Co innego do piwka wieczorem, czy innych używek. Ale jak widzę niektórych jak z samego rańca puszczają chmurę to odechciewa mi się na cały dzień fajek:P Wiem.. dziwne:P Czy warto jesc? Czy warto pic? Czy w ogóle warto życ? Dla jakiego celu? Dla jakiej idei? Chyba tylko dlatego, żeby się z Ciebie śmieli... "cyt by Staszczyk";p |
| pojebani hehe ;P [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| kwestia przyzwyczajenia, ja jak siedzę w domu to mogę nie palić kilka dni, rano to już w ogóle, ale jak idę sobie do pracy to rozbudzający papieros jest cudowny ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| ja rano też nie mogę bo mam często odruch wymiotny;)..a po jakiejś zapalonej wcześniejszej imprezie to już całkiem chyba wyplułabym płuca;p..ale dziś wieczorem już się złamałam i spaliłam 2 fajeczki dla towarzystwa u koleżanki..i tak to właśnie ze mną jest;) ...I want to be on the top of your list... |
| Podobno najwazniejsze do starac sie pozbyc tego stanu gdy myslimy 1 dzien 2 dzien 3 dzien wazne zeby tego nie rozkminiac ani plusów ani minusów poprostu miec na to wyjebane i nie dawac bardzo sporej kasy niewiadomo komu pomyslec sobie o tych ch*jkach z korporacji tytoniowej co to wciskaja to odrazu miej chce sie im pomagać. Nie rzucac dla siebie tylko przeciw nim tak podobno najłatwiej.
w tym temacie jest ten kawałek [www.youtube.com] --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 05 lis 2009 22:31 przez Wieszok. |
| Wieszok, a co jak sę lubi ludzi? daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| drodzy palacze spodziewajcie się w przyszłym tyg, iż za paczkę już zapłacicie więcej. wiem, ponieważ w piątek uświadomiła mi to "pani tytoniowa". liczyłem, że ten moment nastąpi za miesiąc czy dwa!...? 28.04. (9,3km.) IV-127,7km., 2010-351,3km. |
| wiem,że nie ma się czym chwalić..ale wczoraj na imprezie spaliłam paczkę Pall Malli:/to bez sensu,ale przy alko nie mogę się pochamować i tak jakoś wyszło;)od dziś znowu detox!szkoda zdrowia i kasy;) ...I want to be on the top of your list... |
| anie mowilem budza ze tak bedzie, pamietasz swoje postanowienie noworoczne :D heheheheh Suchy :D |
| Suchy!Ty wyrocznio!;))jak zwykle wszystko przewidziałeś;) ...I want to be on the top of your list... |
| To ja się przy okazji pochwalę - dzisiaj jest 73 dzień bez papierosa, więc żadne podwyżki mi już nie strasznie :) :) :) Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo. |
| Budza, albo to Ty jesteś pzewidywalna w kwestii palenia :p
Ja też już spoooooooooro nie palę :)) '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |