| Cześć wszystkim!
Nagrałem cover Potrzebuję wczoraj, nie jest idealny, ale to pierwsze podejście ;) Można go sobie obejrzeć tu: [www.youtube.com] Będę wdzięczny za opinie :) Myślę, że na forum są też inne muzykujące osoby i może w tym temacie zaczną się udzielać :) Szukam kogoś na wokal do kapeli z Sosnowca/okolic, może ktoś chętny? |
| spoko. nagraj cos niestandardowego i zobaczymy... bo to w sumie klasyk [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| bardzo spoko, gratuluję talentu muzycznego! :) hiroszima=TechnoZiom! |
| A może jakieś propozycje za który kawałek się chwycić? :) |
Cytat:skoro chcesz zakładać kapelę... to może coś własnego ? |
| Mam kapelę w której gramy tylko swoje kawałki, ale ciągle szukamy kogoś na wokal. Dopiero wtedy będzie sens to ponagrywać. |
| forever punk dawaj :) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Ok, zgodnie z życzeniem :D
[www.youtube.com] |
| szacun :) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| kiedyś Skorpion na tym forum doskonale wytłumaczył czym jest cover ZYGMUNCIE S !!! JANKU P !!! nie idźcie [www.youtube.com] TĄ drogą !!! nie idźcie [www.youtube.com] TĄ drogą !!! |
| ...dla niego :) "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| Pierwszy zapis mojej gry na bębnach i pierwszy kawałek jaki zagrałem na bębnach :)
[www.youtube.com] [www.myspace.com] [www.youtube.com] [www.photoblog.pl] [www.lastfm.pl] [wiaterekhalny.wrzuta.pl]; |
| Fajnie to wszystko wygląda. Swoją drogą, jak się przyjrzeć na youtub, to mnóstwo osób coś podgrywa T. Love. :) tutaj taka sympatyczna dziewczyna: [www.youtube.com]
tak jakos kościelnie, ale ładnie ;] The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| 'Jest super' w jej wykonaniu bardziej mi podchodzi;)
[www.youtube.com] ...I want to be on the top of your list... |