| W sumie można i tam :P W stanie podpicia alkoholowego będzie ciekawiej :P |
| [www.mati.com.pl] "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| Jeeeeej! Super. :D
Moje miastooooooo. ^^ Gdzie będzie można kupić bilety? 'King of the blues.' <3 |
| Kangel ale jak coś to jakas miejscówke szukaj u siebie albo u znajomych :P Bo melanż cąłonocny sie zapowiada :P |
| MiLusia: nie tylko Twoje :P tego to na razie nie wiadomo, bo póki co Zero nie istnieje :P &quot;Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele&quot; :D |
| spoko, spoko, zacznie istnieć...
Kacper, mnie też do domu pielgrzyma odeślesz jak coś?? ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Pewnie, że nie tylko moje. :)
Powiedzcie mi, skąd macie takie informacje? Znaczy o koncercie, na stronie nic nie znalazłam.. Jestem dopiero początkująca, więc proszę o wyrozumiałość. :D 'King of the blues.' <3 |
| pewnie od managementu ;) |
| tak jest - od managementu. klub zero pewnie sie zreaktywuje na ten koncert (na www to nie dodaja nic od zamkniecia), albo zmieni wlascicieli. i dobrze. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| ja bede spac w schronisku mlodziezowym najprawdopodobniej, bo maja spoko lokum i bardzo tanie noclegi :) [zysia.jogger.pl]; |
| ile tam osób wchodzi do tego klubu ? Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| na moje oko z 400 na scisk [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
Cytat:nie mam pojęcia, nie zależy to ode mnie, a np. 5 osób znowu ciężko będzie przenocować :P Cytat:no o tym akurat to info były najpierw w GW w dwóch bodajże artykułach ;-) &quot;Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele&quot; :D |
| Kacper, spoko, dam sobie radę ;)
na supporcie zagra Szambo :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
Cytat: Dobra perspektywa :P Pewnie dołączę do Ciebie :) |