| Lukasz, juz jestes 4 ktory chce dolaczyc :P [zysia.jogger.pl]; |
| :P |
| ja też chce jakiś tani nocleg w czewie ;P Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| Wszyscy chca :p '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| znalazlam juz dwa hotele dosc tanie. Jak tylko wroce do domu to cos postaram sie wklec :) [zysia.jogger.pl]; |
| Super, że zespół zagra w oryginalnym składzie. Mnie nie będzie ze względu na dość odległą odległość. Z miłą chęcią zakupie CD i DVD z koncertu. Super, że wiosną 2011 wyjdzie też reedycja T>Love Alternative ,,Częstochowy 1982-85''. Same dobre wiadomości;-) |
| Biletów będzie tylko 300 sztuk
przedsprzedaż 45 zł w dniu koncertu 55 zł od kiedy w sprzedaży, jeszcze nie wiadomo. pozdr |
| Patrząc na liczbę biletów to 'w dniu koncertu' mogli sobie darować... :p '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
Cytat:a wiadomo GDZIE w sprzedaży? albo U KOGO? n. |
| jeszcze nie wiem :) |
| Natalia spoko, jak coś to ja ogarnę:P a raczej Miki nam ogarnie:P [zysia.jogger.pl]; |
| Tylko 300? Oo
Myślałam, że trochę więcej ludu będzie, a tak to tym bardziej się boje, że nie zdążę kupić.xD Jak tylko będzie info to od razu wsiadam w pksa. :D 'King of the blues.' <3 |
| Jakby zabrakło szybko, to mógłby ktoś ogarnąć i mi :)
a tak serio, to dobrze by było żeby forum miało jakiś cynk wcześniej co gdzie i kiedy Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| spoko spoko, postaram się.
btw. Jest szansa na rezerwację puli biletów dla fanklubu poprzez klub. Jutro będę znał więcej szczegółów co i jak, ale wstępna propozycja jest taka: wysyłam mu przelew za bilety (ofc, wcześniej mi przelejecie hajs jeśli chcecie) i będą do odebrania w klubie przed koncertem. --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 08 wrz 2010 00:39 przez Fibi. |