DRODZY PRZYJACIELE,
8 PAŹDZIERNIKA, W CZĘSTOCHOWSKIM KLUBIE ZERO, ODBĘDZIE SIĘ JEDYNY I NIEPOWTARZALNY KONCERT "T.LOVE ALTERNATIVE", W ORYGINALNYM SKŁADZIE. CAŁOŚĆ MA BYĆ NAGRANA AUDIO I SILMOWANA NA DVD. MATERIAŁ "CZĘSTOCHOWA 19822010" UKAŻE SIĘ WIOSNĄ 2011, NAKŁADEM SP RECORDS. BĘDZIE TO SPECJALNA REEDYCJA STAREJ PŁYTY "CZĘSTOCHOWA 19821985", WZBOGACONA O KONCERT ZE STODOŁY - Z 2002 ROKU, PLUS LIVE 2010 - Z CZĘSTOCHOWY. JEST TEŻ SZANSA NA DWA NOWE UTWORY STUDYJNE, W STARYM SKŁADZIE.. JUŻ TERAZ WAS WSZYSTKICH ZAPRASZAM. MUNIEK [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| super! ja się zgłaszam i pewnie ze sobą kogoś zabiorę :-) [zysia.jogger.pl]; |
| Dobrze, że w piątek :)
i materiał z 2002, fajnie. The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| mam nadziej,że ja też będę ;) Ja beznamiętnie mówię PA! |
| Nareszcie koncert tego zespołu :) Zaznaczyłam dużą ilością wykrzykników w kalendarzu. A piątkowa data oznacza spokojne koncertowe delektowanie się zapracowanych przyjezdnych i korzyści dla gospodarki polskiej, wynikające z nie złożenia przez pracownika wniosku o urlop na żądanie ;) Do zobaczenia! :))) To piszę ja - motylek :) Ale czas na zmiany i strasznie mam ochotę zmienić nick! "My Marzyciele naszego..." :) |
| a ostatnio właśnie sie zastanawiałem, kiedy będzie jeszcze jakiś koncert TLA, a tu jeszcze będą to nagrywać ! zajebiście ! Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| Mega! Postaram się być :) Ja chcę usłyszeć milion gitar, poczuć to jeszcze raz! |
| pewnie się zjawie :) |
| jak będzie tak jak te (o kurde, ile to lat temu było w Hybrydach i Krakowie i Łodzi??) N lat temu to nie ma się nad czym zastanawiać!! daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Go go Power Rangers! '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| no spróbuję się pojawić, nie mam za daleko :D "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| zobaczę co pks czy pkp zaproponuje 28.04. (9,3km.) IV-127,7km., 2010-351,3km. |
| Yes, yes, yes !!! krzyknął Kaziu M.
Mogę tylko przyklasnąć tej imprezie i powtórzyć to hasło za tą "gwiazda" ;-P jestem na spotkaniu po raz pierwszy...mam 25 lat... jestem inżynierem...nie wstydzę się tego... |
| Jazda :P
Teraz tylko znaleźć czas i jakies lokum do spania .... |
| dom pielgrzyma? :P |