| a z czym ten koncert byl lepszy niz w jarocinie :)? [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Chopaki tak mowili :) I 'Twoja generacja' byla, z dedykacja dla nas :D '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| Szare Miraże też były dla nas ;)
w ogóle dużo coverów zagrali... daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| takiej setlisty chyba nie było w tym roku :P Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| Siwy: ogólnie energią i odbiorem, osobiście w Jarocinie nie czułem jakiegoś mega polotu od strony zespołu,co właśnie w Augustowie można było poczuć ;) ale wiadomo, opinia osobista ;) |
| zespołowi się dużo lepiej grało podobno, a i publikę i odbiór oceniali (co ciekawe) lepiej.
Trzmielu, set rzeczywiście świetny :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| no bo w jarocinie wiekszosc przyjechala na ska-p i pp. widzialem stojac nieco dalej w jarocinie, ze odbior byl b. fajny, ale jakiegos wyjebistego szalu nie bylo. chociaz wszyscy ladnie spiewali secika. a nawet jak grabaz zszedl po swoim goscinnym wystepie w t.love, sporo ludzi po prostu poszlo sobie. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| ja także dziękuję za bardzo miłe spotkanie i gościnny namiot ;)
do następnego razu okręt mój płynie dalej... |