Cytat: :))) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Jeśli się nie pokryje z Ostródą ... The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| pokryje się.
a ja i tak dzień wcześniej mam wesele w Wawie więc spoko :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Może ktoś wie, czy to prawda, że jutro T. Love gra jako pierwszy zespół na koncercie charytatywnym w HRC??? Czy w ogóle gra tam jutro??? --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 25 lip 2010 22:14 przez CK. |
| wszystkie koncerty masz w lewej kolumnie na stronie głównej. one są pewne na 100%. |
| Fibi, dzieki za informacje, ale rzecz w tym, że to już dawno sprawdziłam i nie ma tam tego koncertu, a media podają, że T. Love wystąpi i stąd moje pytanie. A więc ponownie pytam: Czy to prawda? |
| jak by wystąpił, to byśmy wiedzieli ;)
po za tym, na stronie hard rocka, nic nie ma (o ile hrc dobrze zrozumiałem) |
| na stronie HRC rzeczywiście nie ma informacji, ale ten koncert będzie.
Rozmawiałam z nimi i też podawali T. Love, ale ponieważ na tej stronie nic nie ma na temat tego koncertu, chciałabym potwierdzenia od kogoś stąd, kto wie na pewno, czy T. Love będzie czy nie. Ty Fibi, raczej tego nie wiesz, ale obiecuję, że po koncercie na pewno Ci powiem ;) |
| wystąpi.
[www.zw.com.pl] daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| No to dziś do HRC... Może tę mało wakacyjna aurę rozwieje dobra muzyka:) No music, no fun! |
| CK: spoko, sam nie wiedziałem, że taki event jest :) już wszystko wiadomo w newsie |
| [www.tvp.pl] można głosować na Muńka w trzech kategoriach ;P Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| chyba wiadome, ze wygra chylinska ;) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Nie możesz jej zapomnieć :D? Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| Byłem w Drohiczynie, spoko miasteczko. Jechałem tam z przerwami stopami, pieszo i autokarami 6 godzin a mam z 140km:).
Ludzi nie za wiele głównie młodsze pokolenie się bawiło ale spotkałem dwie niewiasty w koszulkach 1996, ja miałem też IHRNR. Zagrali tradycyjnego seta z wyjątkiem na Ambicję/Święty szczyt między starymi numerami, były więc: Radio Badziewie Czarnuch 24/48 Outsider Gwiazdka Liceum Autobusy Ambicja/Święty Szczyt Wychowanie Garaż Polskie mięso Światło Pani z dołu Jazz nad W. I love you Wawa King Ajrisz Nie Potrzebuję (tu źle wylądowałem na lewą nogę i chyba se skręciłem stopę chociaż pan doktur mówił że naciągnełem mięśnie) Bis Lucyfer (Lucy Fair) Bóg Pasażer po koncercie było disco do północy ale trochę padało potem połaziłem sobie po mieście i poszłem spać ale mnie noga bolała ogólnie wyjazd sympatyczny nie mogłem być w Augustowie dlatego tak spontanicznie wybrałem się do Drohiczyna teraz może Malbork? tam jeszcze nie byłem, pozdro dla dziewczyn w koszulkach 1996 oraz niewiast młodych z Droohiczyna i okolic:) Drohiczyn OK! Chcę usłyszeć prawdziwą miłość, chcę wykrzyczeć ciebie i mnie |