| No to Fibi popraw też nazwę miasta, bo jest: MaRlbork :P The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| kto będzie w jarocinie? Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| ja. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Siwy będziesz? : o
kto jedzie na cały festiwal? jak jedzie, niech da znać! większa ekipa będzie :) |
| oj! z jarocina nici, chrzciny! 28.04. (9,3km.) IV-127,7km., 2010-351,3km. |
| fibi: wieksza tzn? [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| bo w sumie, to ma być kilka osób na cały festwial. dzisiaj się dowiem dokładnie kto i na ile jedzie. (było chyba 7 osób) |
| ja będę, pewnie od soboty :) The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| co do ekipy. dziewczyna Irasa, Robson, ja i ew. Karolcia będziemy w piątek. w sobotę dojedzie (jak wspomniał) Iraas i dziewczyna Robsona. (jazda z Wawy ofc) |
| W piątek mam obronę, dlatego nie wiem w jakim stanie i w jakim dniu dokładnie stawię się na festiwalu, kiedyś występującym pod nazwą "Wielkopolskie rytmy młodych" ;)) The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| bedziemy w ekipie wiec zawsze mozecie kolo nas czy my kolo was z tymi namiotami sie rozbic... gdzies kolo 15 bedziemy w piatek. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| 15.08 - Warszawa (Przystanek Tarchomin, ul. Sprawna) - Muniek Staszczyk wystąpi gościnnie z Habakukiem, godz. 20.00 (wstęp wolny) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| git majonez :D Ja beznamiętnie mówię PA! |
| Zajebiście z tym Tarchominem :)
Siwy: no to się widzimy :] The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| Siwy: my w piątek będziemy koło 16 jakoś ( z tego co chyba ogarniam) |