| nie wiem czy błędy robisz celowo czy nie :)
patrząc na setliste z drohiczyna zrobiło mi się miło, ze chłopaki na zlocie serio grali kawałki dla fanklubu których już tutaj nie ma ;P Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| Fajnie, ze poszles spac ;) '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| Trzmielu dużo tych błędów chyba nie zrobiłem, przynajmniej ortograficznych :)a w Augustowie sporo grali coverów i PP i Manaam itp. ja tam wole setlistę T. Love z coverów to Radio jest wg mnie najlepsze w historii kapeli, tekst zajefajnisty,
Natalia też się cieszę że trochę się wyspałem bo noc była zimna:) pozdro dobranocki Chcę usłyszeć prawdziwą miłość, chcę wykrzyczeć ciebie i mnie |
| Natalia :D kolega chyba nie ogarnął o co cho ;)
1996 można było normalnie na koncercie kupić ięc nic nadzwyczajnego, pół Augustowa w tym chodziło... Trzmielu, też o tym pomyślałam :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| I jeszcze w Augustowie na scenie pojawila sie kobieta! ;D '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| Właśnie, zapomnieliśmy o tym ;P Ja chcę usłyszeć milion gitar, poczuć to jeszcze raz! |
| Laska z gitarą była ciekawą niespodzianką ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| ..a o co chodzi z tą kobietą z gitarą?..jeśli można wiedzieć..;) ...I want to be on the top of your list... |
| Podczas Pasażera weszła na scenę z niepodłączoną gitarą i udawała, że gra :P Ja chcę usłyszeć milion gitar, poczuć to jeszcze raz! |
| spoko:);P ...I want to be on the top of your list... |
| chłopakom mało oczy z orbit n ie wyskoczyły :D
totalnie spontaniczny pomysł Bodka :))) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Jeszcze ciekawą akcją było to, jak ludzie z tłumu zaczęli krzyczeć 'Wakacje, Wakacje!!', na co totalnie zaskoczony Muniek odpowiedział: Jak chcecie Wakacje, to do Perkoza' czy jakoś tak :P Ja chcę usłyszeć milion gitar, poczuć to jeszcze raz! |
| to telefon do Perkoza :D |
| no tak, pierwszy koncert, na którym nie krzyczeli "King". wysoko zaskakujące ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| za daleko od Częstochowy po prostu :P "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |