| a pierwszą gwiazdą Off Festival 2010 będzie Lenny Valentino :-) Rojek chyba postanowił "odwieszać" działalność zespołu co 4 lata :-) |
Cytat:no co? fajnie gra i śpiewa :D n. |
| Słuchajcie 26 lutego (piątek) jest KNż, ja nie mam z kim iść, ktoś reflektuje na towarzysza? :D bilety po 40 zł w przedsprzedaży [zysia.jogger.pl]; |
| ja w sumie może się wybiorę, a gdzie grają :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| tez bym sie wybral, ale pewnie koncert z dala od legnicy ;/ Suchy :D |
Cytat:daleko... warszawa :D n. |
| my jutro jedziemy nad morze na 2 dni na koncerty wiec pewnie tez bedzie daleko i zimno haha ;) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| morze zawsze jest zajebiste.
jaram się, że 25.02 koncert Świetlików, a 26.02 KNŻ, czyli dwie kapele, których nigdy nie widziałam live, a zawsze chciałam :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Świetliki koncertowo? Najlepsze co może człowieka spotkać:D
Paradoksalnie, Świetliki brzmią lepiej, gdy Świetlicki ma możliwość palenia na scenie - wtedy koncerty trwają trochę dłużej a i Świetlicki jest w lepszej formie. Byłem na kilku koncertach, gdzie Panu Marcinowi organizatorzy nie pozwalali wyciągać papierosów z kieszeni, uwierzcie - była różnica ;P |
| Aronik na szczęście Hydrozagadka to porządny klub ;)
wbijasz? :> daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| mnie niestety środowy KNŻ ominął w Lublinie;(musialam się poduczyć na exam:/ale już kiedyś,raz tylko,byłam i pamiętam,że było zajebiście więc warto i polecam..jakby co:) ...I want to be on the top of your list... |
| budza, to co? ruszasz do Wawy?? :P daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Szamanko, chętnie zrobiłbym sobie urodzinowy prezent w postaci koncertu Świetlików, ale niestety będę wtedy we Włoszech:-) |
| ej, 26 lutego gra noboco?! wiec dajcie lepiej Kazikowi znac, ze bedzie mial pustki ;-P
[myspace.com] pozdro, skorp |
| Zając, Wy lepiej wpuszczajcie czem prędzej do sieci te single :-) |