| i tu sie moge zgodzic :D hehe Suchy :D |
ktory wam sie bardziej podoba?
![]() [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| poziomy 28.04. (9,3km.) IV-127,7km., 2010-351,3km. |
| poziomy jest prosty, rzuca sie w oczy przez ten duży napis... aczkolwiek mi się bardziej podoba ten w pionie ;) n. |
| Pionowy ;) '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| jeśli zależy wam na promocji zespołu i jego nazwy no to poziomy, a jeśli plakat ma być fajny to pionowy ;P ale gdzieś na słupie z daleka bardziej widoczny będzie poziomy Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| pionowy:P This is the road to hell... :) |
| ja też jestem za tym pionowym:)jest taki bardziej'poważny i z klasą'..w sensie pozytywnym;)..tzn chodzi mi o to,że nie taki dziecinny jak ten 2.;)no fajniejszy po prostu:) --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 09 sty 2010 14:29 przez budza. |
| Ten pierwszy podkreśla wertykalizm drabiny, dlatego kompozycyjnie jest lepszy. '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| oba sa z dupy ;-) czy ten obrazek przedstawia drabine zaczepiona o chmury czy moze fragment torowiska i dym pozostawiony za pociagiem?
motyw z drabina jest calkiem spoko, ale dla zespolu grajacego muze religijna. |
| bo oni nieco taka graja ;) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| aha :-O nie wnikam ;-)
ale te chmury by nalezalo nieco doszlifowac ;-P dobrym zwyczajem tez jest - jesli zespol jest kompletnie nieznany - pod nazwa wstawic cos w stylu "reggae & rock & aniol panski" czy co oni tam graja... i koniecznie adres www - mowie tu o projekcie nr 2 bo pierwszy sie do niczego nie kwalifikuje. |
| mi tez sie duzo bardziej podoba poziomy :) Suchy :D |
| w sumie Tom ma racje, bo tak ni z dupy się nie kojarzy nazwa miasta z Alaski z muzyką religijną :) :P
ps. logo symbolizuje drabinę do nieba? |
| Bethel to biblijna miejscowość w której Jakubowi przyśniła się drabina łącząca Niebo z ziemią. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |