| W tym wątku rozmawiamy na tematy wszelakie związane ze zlotem:) --- Zmieniany 3 raz/y. Ostatnio 02 gru 2009 22:24 przez Fibi. |
| Ja jestem za 26 XI dlatego tego, że będziemy mogli po koncercie dłużej posiedzieć z zespołem. Ze względu na to, że chłopaki grają 28 następny koncert podejrzewam, że będą chcieli wcześniej się urwać.
hmm... jakaś ie składna dziś jestem.... No nie ważne, głosuje na 26 listopada :) Kochaj mnie mimo wszystko...... |
| Czy w tym roku będę zgłoszenia czy zaproszenia?:) |
| ja proponuje zlot 48 godzinny z przerwami na deser ;] The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| o to niezły pomysł jest;)
mam pytanie dla osób bardziej zorientowanych w temacie ode mnie i z doświadczeniem;)w sumie są teraz 2 koncerty ale czy nie będzie problemu z kupnem biletów na koncerty w stodole gdzieś tak na początku listopada?w sensie-czy jeszcze mogą być bo jak zwykle mam już rozkminę,że może to z deka za późno i już nie będzie,a na razie nie mam ka$ki żeby je zakupić.dzięki i z góry sorki jeśli pytanie jest durne;) ...I want to be on the top of your list... |
| No ja właśnie podobnie, w sensie, że nie wiem czy w ogóle będę, dlatego póki co biletów nie kupuję. Będę mogła to ogarnąc dopiero jak sprawa z noclegami się wyjaśni, i tak się właśnie zastanawiam, czy bilety jeszcze w ogóle będą. Jak nie no to trudno : p '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| będą będą, coś się wymyśli :] The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| po to są 2 koncerty, żeby nie było problemu z biletami :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| to git:)dzięki;) ...I want to be on the top of your list... |
Cytat:pojedziemy postać pod stodołą, spoko! :D n. |
| no ja rok temu miałam takie zagrożenie. bilety wykupione, ja nie mam, ale pojechałam. gdyby nie Wujek Bogdan byłoby słabo ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| najgorzej bedzie z noclegiem w WaWie, no ale zawsze centralny zostaje :D hehhe Suchy :D |
Cytat:No dla mnie właśnie sam koncert nie jest najważniejszy, więc spoko : p '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| centralny nie jest zły:) trochę śmierdzi ale idzie wytrzymać:) This is the road to hell... :) |
| bar 13stka?? tak to sie nazywa :)? browar o 6 rano rzadzi hehehe ;P [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |