| -Jakie są ulubione przysmaki kanibali wegetarian?
-Ludzie warzywa --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 08 lis 2009 17:02 przez hihaczZ. |
| Loool mocne! :D kiedyś byłem nawet motorniczym... |
| -Co mówią kolana blondynki po wakacjach???
- Nareszcie razem. :) |
| Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego, żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura:
- No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę. - Jedną, szefie. - Co?! Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował? - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów. Szefa zatkało. - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysiecy? Na Boga, co pan sprzedał?! - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby... - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiat tysiecy? - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonalem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę. - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?! - On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu, to może pojechałby przynajmniej na ryby... [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Przychodzi chłop do weterynarza:
-Doktorze, świnie nie chcą żreć! -Cóż, musi je pan wziąć do lasu i przelecieć, to dobrze na nie wpływa. Chłop zrobił, jak mu lekarz kazał, zapakował świnie do Żuka, wywiózł do lasu i po kolei przeleciał. Nie pomogło. -Panie doktorze, dalej nie chcą żreć. -Musi pan je zabrać w nocy. Jak powiedział lekarz, tak chłop zrobił. Zapakował świnie do Żuka, wywiózł nocą do lasu i przeleciał po kolei. Wrócił zmęczony nad ranem i położył się spać. Za godzinę budzi go przerażona baba. -Wstawaj, stary! Wstawaj! -Co? -Świnie! -Żrą? -Nie! Siedzą w Żuku i trąbią. |
| Facet budzi się po kilkutygodniowym piciu, cały siny, zarośnięty idzie do łazienki, staje przed lustrem i zaczyna się sobie przyglądać intensywnie przy tym myśląc. Nagle słyszy z kuchni:
- Mietek zjesz śniadanie? A facet wali się w łeb i mówi: - Mietek!!! |
| pisz w 1 poscie wszystko, a nie jeden pod drugim. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Jakie są trzy największe kłamstwa studentów?
- Od jutra nie piję - Zaczynam się uczyć - Dziękuję, nie jestem głodny [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Jak się powtarzam to sorry ;p
Czemu murzyni nie pracują w kopalni? Pracują, tylko ich nie widać. Czym się różni pizza, od rosyjskiej prostytutki ? Tym, że pizzę można zamówić bez grzybów... |
| to ja znam wersję bardziej hard core:
czym się różni rosyjska kurwa od pizzy? grzybami :) |
| ostatnio usłyszałam ..nawet nie wiem czy to stare,ale daję bo mnie trochę rozśmieszyło;)
Maż zwraca się do żony: -Zrób mi herbatę. Żona na to: -A magiczny zwrot? Na co odpowiada mąż: - HOKUS POKUS STARA KU...WO!!!! Klient składa reklamacje w sklepie meblowym: - Tydzień temu kupiłem u was to krzesło i proszę tylko spojrzeć- już się rozleciało! Sprzedawca uważnie ogląda reklamowany mebel i mówi: - Hmm... wygląda na to, że ktoś na nim siedział... Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze, jakbym siedziała, to bym siedziała, siedziała i siedziała, a jakbym leżała, to bym leżała, leżała i leżała... Na to lekarz: - A jakbym panią kopnął, to by pani leciała, leciała i leciała... ;)) ...I want to be on the top of your list... |
| [www.youtube.com]
o kurna ;d;d;d;d |
| Czym się różni gołąb od zwłaszczy?
Gołąb siada na oknie a zwłaszcza na parapecie. --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 23 sty 2010 17:19 przez ztvorek. |
| ale tekst hahaha: ciekawe ile twoja stara sniegu napchala w pizde, ze spłodziała takiego bałwana [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| mój ulubiony rasistowski żart z którego zazwyczaj tylko ja sie śmieje, czaicie :D
-Wiecie dlaczego rząd w Afryce upadł ? -bo się gałąź złamała. Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |