| Wstaje murzyn na kacu po imprezie nic nie pamieta nie wie gdzie jest nie wie co pił nie wie z kim pił, nic nie ogarnia, podnosi sie, spojrzał na wew. strone swoich dłoni i z zachwytem mówi: oooooooo ! nastepnie je obrucił: ehhhh jednak nie
ale co do suchych żartów to polecam [www.youtube.com] klasyka fajnie jest. |
| i tak wszyscy zginiemy... :) |
| kiedys poszedlem oplacic karte wedkarska z mama... i ten koles co wypisuje wszystkie papierki mowi: a panstwo z lodzi czy z brzegu? na to moja mama: nie... my z wroclawia. LOL :D [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| :D
Mi się przypomina tekst Kierowcy w Wieliczce, który usłyszałem podczas moich prób uśnięcia w namiocie (kompletnie zresztą nieudanych ;-)): ja do murzynów nic nie mam, ale miejsce asfaltu jest na drodze :D "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| dlaczego żyd się pisze przez "ż"? bo wymienia się na gaz :P |
| serio żenujący suchar;)
[www.youtube.com] ...I want to be on the top of your list... |
| fibi: zajebiste heheh:D "Sadzić, Palić, Zalegalizować ją ojoj ludzie tego chcą" |
| fibi, okropne. daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| wiem :) ale z drugiej strony, zależy od tego jakie kto ma poczucie humoru ;) |
| szamanka wyluzuj poślady:D "Sadzić, Palić, Zalegalizować ją ojoj ludzie tego chcą" |
| ja tam też nie lubię takich dowcipów..chamskie są..szczególnie te o Żydach. ...I want to be on the top of your list... |
| Zieliński, myślę, że to nie jest kwestia 'spinania pośladów'. '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| a u mnie ostatnio rządzi taki kawał :
przychodzi Jasiu do domu i mowi: - mamo, dzieci sie ze mnie w szkole smieja ,ze smierdze trupem ! - mamo !! - mamoooooo !! !!! ;D Suchy :D |
| a mnie ten: jedzie baca na rowerze,a tam owca wali konia ;P [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Beż kitu, prawdziwe żenujące kawały :)
A co do kawałów o Zydkach to niektóre sa naprawdę śmieszne ;) |