| Fajnie fajnie, dzięki za przepis, niebawem wypróbuje, co do dodatków oczywiście wasabi obowiązkowo lecz nie jestem przekonany do marynowanego imbiru.. Wiem, że dzięki niemu wszystko ma o wiele bardziej wyrazisty smak, jednak chyba muszę się jeszcze do niego przekonac;) Jeśli już jesteśmy przy wschodnich klimatach, kto z Was pił sake? Takie prawdziwe, rodem z Japonii;) Jak dla mnie ohyda;p Czy warto jesc? Czy warto pic? Czy w ogóle warto życ? Dla jakiego celu? Dla jakiej idei? Chyba tylko dlatego, żeby się z Ciebie śmieli... "cyt by Staszczyk";p |
| do imbiru należy się przyzwyczaić. to tzw. smak nabyty. Ja na początku miałam duży problem, ale teraz uwielbiam :)
japońskie piwo z ryżu też nienajlepsze ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Że pokonalismy Czechów i jestesmy w półfinale :D |
| ze rozwaliłam kolokwium z matmy:D! ej. |
| Wczorajsze kręgle w Czechach:) Czy warto jesc? Czy warto pic? Czy w ogóle warto życ? Dla jakiego celu? Dla jakiej idei? Chyba tylko dlatego, żeby się z Ciebie śmieli... "cyt by Staszczyk";p |
| lotto 28.04. (9,3km.) IV-127,7km., 2010-351,3km. |
| wygrana:>? [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Są takie chwile, kiedy budzą się we mnie prawdziwe, szczere uczucia i to mi podpowiada, że jestem człowiekiem i powiem Wam jedno: ta historia na maxa mnie wzruszyła i w ogole to jest niesamowite :D
[www.tvn24.pl] Z Grudziądza ten pies płynął jakieś 100 km kilka dni i nocy... Kumacie? :D kiedyś byłem nawet motorniczym... |
| a mnie cieszą szalenie upały ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| że zdałam exam i dostałam się na bezpłatną podyplomówkę:)..i że wczoraj pokonałam przeciwności natury i aurę i spoko po długiej trasie powróciłam w 1 kawałku do domu;) ...I want to be on the top of your list... |
| ztvorek taka druga lessi :P Suchy :D |
| Dwa tygodnie wolnego. I to, że spałam 15 godzin :) '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
| to kiedy wbijasz do mnie? :> daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Jak się ociepli :-) '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
Cytat:ja również do walentynek mam wolne ;) i chce jakoś dobrze ten czas spożytkować ! Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |