| Ot, taki protestwątek do pisania rzeczy, pod wpływem których mamy dobry humor... Ciekaw jestem jak często będziecie pisać "dzisiaj impreza" :P
Mnie aktualnie cieszy to, że mam jeszcze tydzień ferii... A na minione półrocze miałem średnią 4,37, co jest o 0,47 (nie 0,7) lepszym wynikiem niż rok temu :P A średnią się wyjątkowo przejmuję, bo w końcu trzeba do liceum, nie? ;-) A 8 punktów za pasek jest... "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| To ja też się podzielę czymś. Do mojego ulubionego legnickiego klubu (brzmi tak, jakby knajp było tam u mnie jakoś dużo:p) udało się ściągnąć Paprike Korps i Czesława. Szykują się dwa świetne koncerty i są perspektywy na to, że w tym mieście zacznie się w końcu dziać więcej.
To jest coś, co mnie właśnie i cieszy, i raduje : D |
| mnie cieszy plywajaca we mnie rybka :))) TOYA i wszystko jasne :) www.dobre.przedszkole.pl |
| O, się znalazł nowy powód:
Na urodziny 22 stycznia od Panny Magdy (:))) dostałem książkę "Rock'n'roll, bejbi!" z wydawnictwa Fabryka Słów. Podczas czytania okazało się, że jest błędnie wydrukowana - posiada zdublowane strony. Kiedy skontaktowałem się z wydawnictwem, powiedzieli mi, bym im podesłał wadliwy egzemplarz - wymienią. Ja jednak ze względu na to, że w środku miałem dedykację od Madzika, zapytałem, czy byłaby możliwość zostawienia sobie wadliwego egzemplarza właśnie ze względu na to. W odpowiedzi... Otrzymałem prośbę o podanie adresu, pod jaki poprawny egzemplarz ma być wysyłany! :) Super sprawa! "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| mnie raduje, ze dzis wzialem wyplate i nie byla najgorsza lecz do pelni podniecenia zabraklo ;) i cieszy mnie to, ze sie w koncu wyspalem :) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| marta.marta - a co w a2 maja byc koncerty ? na stronie nic nie pisze ;/ Suchy :D |
| mnie cieszy to, ze napisalam probna mature najlepiej z mojej grupy z angielskiego, co definitywnie nie ukazuje moich ocen z tego przedniotu, no ale liczy sie to co ma sie w glowie a nie to co ma sie na papierku:) poza tym cieszy mnie to, ze dostalam zaproszenie do Krakowa:D dziekiuej Madziu moja Ty kochana:* poza tym, czuje ze sie oczyszczam ze wszelkich stresowych sytuacji w moim zyciu bo po prostu z kazdym dnim coraz mniej sie nimi przejmuje:) i tak bedzie dobrze, co by sie nie stalo:) trzeba byc optymista! I cieszy mnie to, ze dzisiaj zakupilam sobie oryginalne dvd koncertowe mojego ostatnio zespolu ukochanego:) ogolem jest we mie dzisiaj wiecej pozywytu po weekendzie, spotkaniach i rozmowach z ludzmi:) [zysia.jogger.pl]; |
| Daniel: nie "nic nie pisze", tylko "nie jest napisane" : p Nie wiem dlaczego nie ma, ale to jest pewne. Paprika pod koniec tego miesiąca, Czesław w marcu^^ |
| marta nie czepiaj sie juz mojej polszczyzny, wykladowcom to nie przeszkadza, zamiast 5, dostalem 4+ za mowe po polskiemu, a nie po polsku. A sa jeszcze bilety na Paprika ? Suchy :D |
| wooow! W toaletowym przegladaniu pism mojej mamy natknelam sie na wywiad z Kazikiem. Nawet ciekawy, nie powiem, i wyjatkowo optymistyczny. Poza tym zaraz ide na spacer z ludzmi, przy ktorych zawsze laduje baterie pozytywem:) [zysia.jogger.pl]; |
| a mnie cieszy,ze idzie wiosna bo mam już doscyc tego dobijajacego,szarego i mglistego widoku za okenm.
rowniez cieszy mnie wizja ferii po tej okrutnej sesji ktora teraz przezywam;) noi wizja wakacji:D ponad obłokami z gwiazd... |
| a mnie cieszy, że dzięki znajomemu z Częstochowy (nie Kangelowi :P) doszedłem do wniosku, że przester w moim Marshall'u jest zajebisty :)
również mnie dzisiaj ucieszyła opinia na mój temat, mojej nauczycielki do Angielskiego. rozmowa wyglądała tak: - Wiesz, że masz duże problemy z gramatyką? To jest, piszesz tak, że da się Ciebie zrozumieć, ale jednak gramatyka leży. - Dla mnie ważny jest przekaz niż styl :) - W sumie, jak u większości artystów... Coś w tym jest... hehe :) --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 02 lut 2009 19:51 przez Fibi. |
| a mnie cieszy wizja wakacyjnego wyjazdu na krym.. okręt mój płynie dalej... |
| a mnie cieszy to, ze spedzilam wieczor w niesamowicie pozytywnym gronie i sporo sie nauczylam:) a wlasciwie doradzono mi:) i ogolem dobrze mi jest:) kurcze wiecie co? Swiat jest piekny! [zysia.jogger.pl]; |
| świat jest piekny, tylko ludze sa do dupy :)
a mnie cieszy ze jutro przerwa od egzaminow :D Suchy :D |