| Hmm ogląda ktoś z was odcinki Spartakusa "Blood and Sand" ? Jak dla mnie jedna z najlepszych historii;) Czy warto jesc? Czy warto pic? Czy w ogóle warto życ? Dla jakiego celu? Dla jakiej idei? Chyba tylko dlatego, żeby się z Ciebie śmieli... "cyt by Staszczyk";p |
| byłam wczoraj. nie żałuję. polecam, bardzoooo!
[www.youtube.com] n. |
| Skoro wątek wrócił to ja polecam... Drużynę A!! jak ktoś lubił serial to bankowo będzie się jarał, a i dla niewtajemniczonych powinno się spodobać :))) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
Cytat: Super produkcja. Pomysł żeby połączyć efekty z 300 i historię Spartakusa bomba! Sami zresztą oceńcie sobie trailer [www.youtube.com] |
| To ja tak trochę hurtowo.
-'Cudowni chłopcy'- bardzo fajny film + muzyka Dylana -'Radio na fali'- bardzo bardzo fajny film + świetna muzyka (największe przeboje lat 60')- naprawdę polecam ;-) -'Toy Story 3'- świeeeetne, byłam wczoraj w kinie, momentami płakałam ze śmiechu a momentami ze wzruszenia ;-) '(...)Et quand je te dis au revoir mes lévres peintes n'ont pas été touchées et moi je garde quand meme mon batôn de rouge dans ma poche depuis que je sais que ta bouche est tres belle.' |
Cytat: The Boat That Rocked! <3 Uwielbiam ten film i również polecam!!! :) Ja chcę usłyszeć milion gitar, poczuć to jeszcze raz! |
| Ostatnio widziałem film polski z 1993roku, pt. Samowolka
Jest to opowieśc o "kotach"w wojsku. Grają m.in. Gonera, Żebrowski, Więckiewicz i wielu innych. Polecam |
Cytat:Ja także! :D &quot;Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele&quot; :D |
| a ja polecam 'Memento'..jak ktoś lubi coś w takim właśnie stylu;)ja po długim czasie wróciłam do niego 2 raz;)
[www.filmweb.pl] ...I want to be on the top of your list... |
| ..o na to chyba warto się wkrótce wybrać: :)
[www.youtube.com] [www.filmweb.pl] --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 24 lip 2010 14:09 przez budza. |
| ..i to jeszcze może być godne uwagi:
[www.dwabrzegi.pl] ..w ogóle to spoko festiwal jest:) --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 26 lip 2010 10:57 przez budza. |
| predators - spoko film. nie wiem czemu tylko przypominal mi nieco apocalypto ;) ale polecam pojsc do kina. [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| o!Predators to kino w stylu mojego brata..też właśnie poleca..jakby co;) ...I want to be on the top of your list... |
| 'Beats of Freedom-Zew Wolności'!..wiem,że ktoś już kiedyś pisał o tym filmie,ale chciałam go tylko przypomnieć i na nowo polecić bo jest serio dobry i ciekawy..jeśli ktoś jeszcze nie oglądał;)
..ja go dopiero dziś obejrzałam..i jakby co to jest tu: [www.seans24.pl] --- Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 30 lip 2010 11:39 przez budza. |
| nie polecam Shreka w 3D. Dziękuję za uwagę (: dobranoc. n. |