| Wiem że dużo osób z forum gra, jakie macie sprzety, jakie piecyki, dajcie TABY do jakiś prostych piosenek na poczatek :)
Czy ma ktosmoże TABY do poczatku Karuzeli? Pozdrawiam :) |
| [www.ultimate-guitar.com]
Nie ma nic prostszego co jednocześnie dawałoby tyle frajdy. Tak wg. mnie. Atención! Gran Putada! [www.myspace.com] Oh wait, you're serious. Let me laugh even harder. |
| [www.t-love.art.pl] ;)
[www.t-love.art.pl] na początku dobre strony: chord.pl 911tabs.com możesz zacząć grać jest super, prosta piosenka. |
| Taby to zawsze była dla mnie chińszczyzna, wolę normalne akordy. A sprzęt mam jeden akustyczny, drugi klasyczny, który lepiej nadaje się do zakurzonej rzeczywistości na obozie.
A w ogóle to może tak mniej oficjalnie? ZAIKS już zablokował te popularniejsze strony z tekstami i akordami. Nie pożądaj żony bliźniego swego nadaremno |
| Ciekaw czemu, przeciez dawali swoje opracowania, a teksty pisali kto jest wykonawca itp. Ciekawe. Nie siedze w prawie muzycznym az tak dlugo zeby wiedziec o co chodzi. Znam jedna zagraniczna strone ktora wlasnie zablokowali. Ale to jest to nie legalne? |
| nauka gry na piosenkach t.love biorąc pod uwage jedynie akordy to jest jakies nieporozumienie Atención! Gran Putada! [www.myspace.com] Oh wait, you're serious. Let me laugh even harder. |
| Nieporozumienie? Cały świat jest nieporozumieniem! :P
Fibi: m.in. jedna ze stron podanych przez Ciebie nie działa. Chords.pl (zjadłeś "s") co prawda wisi, ale nie można za przeproszeniem wejść w żadną z piosenek w dziale "polskie" i "zagraniczne". A co do nauki to polecam: [akordy.foks.com.pl] Nie pożądaj żony bliźniego swego nadaremno |
| A ja akordy standardowe opanowałem już jakiś czas temu i w zasadzie teraz staram się grać z tabów, a jak czuję się na siłach - ze słuchu. Wiadomo, dobre chęci, ale i tak wychodzi jak zawsze :P
A sprzęt? :) Aria Les Paul z lat '70 jako gitara elektryczna, Aria FT-1 jako gitara akustyczna i Hohner HC-06 jako gitara klasyczna (nieogrywana aktualnie :P). A wzmacniacz - Vox DA-5. Skromna moc, ale sporo możliwości :) "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| Konstrukcja z lat 70 czy PONAD trzydziestoletnia gitara? Atención! Gran Putada! [www.myspace.com] Oh wait, you're serious. Let me laugh even harder. |
| Wyprodukowana około 30 lat temu :) "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| Aspiryn: kurde nawet nie wiedzialem ;) i tak jak czegos potrzebowalem to bralem z 911tabs.com :p
Kangel: jeszcze sie polansuj i powiedz kto Ci pomagal w wyborze ;p |
| Ja ;P
ok m.in. ja, właściwie to tylko w kwestii wizualnej... ;) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| gratuluje, wybór zły Atención! Gran Putada! [www.myspace.com] Oh wait, you're serious. Let me laugh even harder. |
| Dynx, no co Ty?? Bardzo ładny :P daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| Dynks: wybór raczej dobry bo pomagał mu wybrać fachowiec (i nie mówię tu o Juss) ;P wiem co mówię, mówię co wiem |