| Taki skromny temat, myślę że się przyjmię.
Co preferujecie? Jeśli chodzi o browary to najczęsciej Tyskie, a jak mniej pieniędzy to Żubr lub Harnaś. Wódkę piję żadko, ale najlepiej wchodzą różnego rodzaju smakowe. Wczoraj małe zakończenie wakacji ze znajomymi, parę tyskich na świeżym powietrzu, trzeba korzystać z dobrej pogody, przyjdzie jesień i zima, to będziemy się tłoczyć w ciasnych i dusznych barach :) A co tam u was? :) |
| jestem niepełnoletnia i nie mogę pić;) This is the road to hell... :) |
| Jak wyżej :P
to forum czyta za dużo znajomych :P "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| 1. lech z butetlki
2. tyskie z puszki 3. jack daniels 4. g.zoladkowa ze spritem 5. wodka z sokiem grefrutowym to moja piatka ulubionych :) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| CIDER !!!!!!!!
prawie wszystkie mocne piwa głównie dębowe gruszkowy absolut kamikadze rogal |
| Likier toffi, słodkie czerwone wino, Absolwent;) |
| wszystko byle nie bols i sobieski.... bleeeeeeeeee This is the road to hell... :) |
| od ponad miesiaca na cenzurowanym
czyli nie wolno mi juz ani kropli [www.fotolog.com] [www.beznaswy.blox.pl] |
| JV: zapisałeś się na kurs płetwonurków? :)
Ja wolę wódeczkę i to bez żadnych dodatków, za to prosto z zamrażalnika - ostatnio Wyborowa. Piwo bardzo zamula i usypia, ale jeśli już to Tyskie, Lech i Żubr - z bardzo ograniczonego repertuaru jaki można tutaj dostać :) Oprócz tego nalewka na bursztynach ze spirytusu 76% (mocniejszego tu się nie dostanie). Smakuje jak Lizol, ale bardzo dobrze robi zimą :) Nie pożądaj żony bliźniego swego nadaremno |
| od zlotu praktycznie nie wypiłem ani kropli... no może z dwa piwa... a tak ogólnie z piw to: Tyskie, Żywiec, Żubr... jak już wódkę to praktycznie każda jest dobra pod warunkiem, że jest bardzo mocno zmrożona i jest dobra zagrycha :) wiem co mówię, mówię co wiem |
| ja pije/to pije: Łomża eksport,
ostatnio Jameson (łiski;)/ nie wiem ile pije The iras band ---> [www.myspace.com]; |
| to kieliszki powinno sie mrozic, a nie wodke - ale jak pijeta z gwinta ;P [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Ja w sumie prawie nie piję, ale jeśli juz to...
-Desperados :D -Bailey's [własnej roboty, a co!:)] z lodem -Leszek z sokiem, ewentualnie Żywiec ...do wódki się przestraszliwie zraziłam. Jest złaaaaaaa! n. |
| Irass wie co dobre... łomża.. This is the road to hell... :) |
| o desperados tez dodam :) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |