| [www.youtube.com]
meskiegranie.pl "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| mnie to się ostatnio spodobało nawet;)
[www.myspace.com] ...I want to be on the top of your list... |
| [muzyka.onet.pl] Młynarski mistrz także czekam bo Gaba świetna Ja do nieba nie chce wcale, ja niebo mam tu |
| Ja ostatnio odkrywam świetną kapelę, jaką jest Lao Che. Trochę elektroniki, trochę gitar, i brzmi zajefajnie. Tu singiel z ich ostatniej płyty [www.youtube.com] chociaż wiele z was i tak może ich kojarzyć z piosenką Hydropiekłowstąpienie, czyli "Utopię, waszą utopie..." ;) Nie zaśpiewam Ci o Ameryce, nie podkułem sobie butów, nie wiem, czego dziś się słucha, nienawidzę modnych ciuchów... |
| masz 15 lat więc Ci wybaczę ;) ale jak można Lao Che odkrywać? To się przecież zna ;p |
| Właśnie chyba dlatego, że mam 15 lat. Ale jestem nimi wręcz zafascynowany :) Dobrze, że jakieś dwa lata temu zszedłem z drogi popowej, bo dostałem płytę T.Love ;) Inaczej do dziś słuchałbym Lady Gagi i jej podobnych... Nie zaśpiewam Ci o Ameryce, nie podkułem sobie butów, nie wiem, czego dziś się słucha, nienawidzę modnych ciuchów... |
| Brzydka, skrzeczy, grać nie umie- Lady Gaga [www.youtube.com] |
| Cześć wszystkim.
A to znacie? Nie umiem nie lubić. Enter the ninja Don't panic! |
| Na Open'er w tym roku byli:
[www.youtube.com] [www.youtube.com] --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 18 sie 2010 11:50 przez budza. |
| Vavamuffin:)
[www.youtube.com] [www.youtube.com] --- Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 19 sie 2010 12:22 przez budza. |
| [www.myspace.com]
..dziś właśnie na Tauronie w Kato..:) ..mnie się podoba;)i tak jakoś do dzisiejszej deszczowej aury i nastroju mi podchodzi.. ...I want to be on the top of your list... |