| A interesował się ktoś stąd płytą Slasha? Według mnie naprawdę niezły materiał, ciekawie jest usłyszeć jego utwory z tak wieloma różnymi wokalistami (Ozzy, Lemmy, Cornell, Alice Cooper...) i wokalistkami (Fergie (!) i Nicole Scherzinger (!!!))... No i kumple z czasów Appetite for Destruction (Izzy Stradlin, Steven Adler, Duff McKagan). To jest to!
Według mnie znacznie lepsze niż cokolwiek od Velvet Revolver :) "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| słyszałem i mnie na maxa nie pociągnęło ;) podobają mi się tak jakoś bardziej 3 piosenki. płyta jest spoko, czuje się klimat.
osobiście wkręciłem się porządnie w Placebo. ostatnimi czasy, ciężko mi się od tego oderwać ;) |
| hej
pozdrawiam wczoraj, jadąc samochodem, w radiu usłyszałem dosyć nowy - jak dla mnie - utwór Muńka "Święty". Piosenka spodobała mi się, chwytliwa melodia i tekst uderzający w przeżycia chłopaka, który również opuścił swoje podwórko. Dziś jednak mój kolega pokazał mi piosenkę "przyjazną radiu" - i linia melodyczna wydala się całkiem podobna.. czy to przypadek? link: [www.youtube.com] |
Cytat: John Lajoie - Uwielbiam! |
| miałem podobne wrażenie z tą piosenką: [annaxdd.wrzuta.pl] :) |
Cytat: Czasy gimnazjum! <3 |
Cytat: u mnie liceum... i koncert na torwarze w prezencie od kuzyna... mrrr... ;) a mnie zachwycila ostatnio płyta UNKLE :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| UNKLE spoko |
| zajebista płyta KIM NOWAK
(sory za dwie wiadomości, ale chyba nie moge tamtej skasować) --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 26 maj 2010 14:01 przez trzmielu91. |
| ale możesz edytować :) usunąłem &quot;Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele&quot; :D |
| ..właśnie słucham sobie'Piątku w Sidney'..gdzie prezentowana jest wspólna płyta Nasa i Damiana Marleya "Distant Relatives":)..i stwierdzam na szybko,że bardzo podobają mi się te numery..przyjemnie się słucha:)więc polecam..;) ...I want to be on the top of your list... |
| więc na Openera jechać trzeba :) daj ogarnąć się temu co w powietrzu czujesz, coś niesamowitego! teraz to rozumiesz... |
| ..wiem,że stare,ale mnie się ostatnio to przypomniało;)
[www.myspace.com] ...I want to be on the top of your list... |
| Muniek w Warszawie 19.06 a Kim Nowak tego samego dnia o 22, pare ulic dalej ;)
to apropos tego co było wyżej, o waglewskich --- Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 05 cze 2010 00:08 przez trzmielu91. |
| zespół The Maine się mi spodobał ostatnio
[qba1988.wrzuta.pl] |