Tutaj do obejrzenia zdjęcia z wczorajszego wywiadu dla Telewizji MTV CLASSIC - program VH1 Cafe. Rozmowa była prowadzona wczoraj w hotelu Hilton w Green Cafe - ukaże się ona najprawdopodobniej 25.11 o godz 12:00 w VH1
wyjazd w kilku zdaniach bo napisalem wypracowanie ale mi sie skasowalo: - nie przyjechal autobus zaplacilem 20 zl za taxi na dworzec fuck - pociag: wszyscy laptopy, palmtopy, siwy nokia 6020. - spotkanie z karolcia na 30 min i odprowadzenie jej na pociag do opola na turniej tenisowy - tato karolci zawozi mnie do hiltonu - burzuazja w hiltonie: krawaty itd, masakra. - make up, rozmowa przed wywiadem z zona figurskiego, ktora byla wywiadowca. - rozpoczela sie ze mna rozmowa ok 20 min - po chwili przyszedl ziggy i nazim, 30 min wywiadu - kawa, zupa, piwo z magda patryas - spotkanie z fibi, agatka, zysia, szamanka (nora, potem chyba kociarnia) - powrot o 22:50 - piwo z kolesiem z pkp, efekt? moje zygi w kiblu, jego w przedziale - niech zyje rock n roll. - masakra. ale bylo zajebiscie. dobrze, ze sokisci odpuscili a kumpel posprzatal :) Update: Program zostanie wyemitowany w niedziele (25.11) o 12. Powtórki we wtorek o 17, czwartek o 11 i sobota o 11. --- Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 23 lis 2007 15:57 przez Tom Petty. |
| Czyli nie bylo garnituru? ;( [www.jebac.to] [i37.tinypic.com]; |
| a jechałeś z powrotem też IC? bo jak tak to ciekaw jestem jak wyglądały zygi w przedziale IC ;) |
| pospiechem :) odlot na maxa. bylo b. klimatycznie hehe, az poczulem jakbym mial znow 16 lat :) u mnie garnituru nie bylo ale jak wbilem do tego hotelu to ocipialem z wrazenia jak ci ludzie wygladaja, az bylo wstyd wchodzic :) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| E tam, ja na przykład nie mam nic do garniturów :D "Książka najlepszym przyjacielem na dni powszednie i na niedziele" :D |
| ja w garniakach lubię chodzić, ale bez przesady... Siwy jak tam wszedłeś to od razu widzieli, że jesteś wyluzowany ziom :D
a Muniek z Nazimem co? byli pod krawatem? wątpię :D wiem co mówię, mówię co wiem |
| no wiadomo, ze nie ;) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| no to nie miałeś się czego wstydzić :P wiem co mówię, mówię co wiem |
| Heheheh Siwy ale dałeś czadu w pociągu, a z garniakiem i telefonem to żaden wstyd, liczy się jakość wywiadu a nie strój i zestaw gadżetów, tym bardziej że Muniek i Nazim też dali sobie spokój z garniturkami :-) |
| Nigdzie nie widac garnituru ;) |
| tylko to nie to vh1 :)
jak obejrzycie zadzwoncie luz wyslijcie smsa jak wyszlo - bede wdzieczny [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |
| Siwy, strasznie sie strresowales czy mi sie wydawalo ?:D |
| na maxa :) ale ogolnie glupoty nie? slyszalem ze 3 min. kurwa a caly dzien z glowy :) za za jebany show biznes ;) [www.siwymanagement.pl] - Agencja Koncertowa |